Resident Evil 7 Review

      6 Comments on Resident Evil 7 Review

“Welcome to the family, son!”. Η πρόταση που ενώνει σχεδόν το κάθε συμβάν μέσα στο παιχνίδι και εξηγεί τα πάντα. Σκεπτόμενος όλη την εμπειρία του παιχνιδιού, μετά την ολοκλήρωσή του, συνειδητοποίησα πόσο πολύ περιγράφει το παιχνίδι αυτή η φράση του Jack. Δεν ολοκληρώνει την ύπαρξή της ως μια απλή ατάκα ενός hillbilly westerner. Είναι εδώ για κάποιο λόγο και χρησιμοποιήθηκε επίτηδες σαν σλόγκαν αλλά και στα trailers του παιχνιδιού. Ο λόγος? Αυτό θα το αποκρύψω και θα αφήσω την ανακάλυψη σε εσάς.

Moribund Review – PC

      1 Comment on Moribund Review – PC

Δοκιμάζω το ελληνικό 2D brawler-shooter από την Trapticts. Το παιχνίδι ήταν σε Early Access φάση τους προηγούμενους μήνες και κυκλοφορεί στις 16 Μαρτίου 2017 στην τιμή των 9.99 και θα το βρείτε στο Steam. Για το Review αυτό μας δόθηκε κωδικός από την εταιρία του τίτλου.

Τα προβλήματα συνεχίζονται στο GameOver.gr

Και εκεί που νόμιζες ότι δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα χειρότερο από τις κατσαρόλες που βλέπαμε όλο το καλοκαίρι, έγινε αυτό: Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα προβλήματα για το Gameover ξεκίνησαν κάπου στις αρχές του καλοκαιριού. Πιο πριν όμως είχαν αναφερθεί και άλλα σημαντικά προβλήματα ασφαλείας, όπως χρήστες να κάνουν καταλάθος log in με τα στοιχεία του Admin της σελίδας (το ανέφεραν και στο forum)! Λίγο καιρό αργότερα άρχισαν τα πιο «σοβαρά», με τη σελίδα να πέφτει συνεχώς και στη θέση της εμφανιζόταν η παρακάτω σελίδα με κατσαρόλες GEO: Όσες φορές και αν την ανέβαζαν, σε μία ημέρα… Read more »

Gears of War 4 Review – Xbox One

Το πήρα τελικά. Είχα καιρό να παίξω ένα Gears online και από τα streams που έβλεπα τις τελευταίες ημέρες ξεχώρισα δύο κυρίως χαρακτηριστικά που ήταν αρκετά για να με κάνουν να το πάρω άμεσα. Ανέκαθεν βέβαια τα Gears είχαν πολύ διαφορετικό online gameplay και -ειδικότερα σήμερα- ξεχωρίζουν εύκολα από τα υπόλοιπα δημοφιλή multiplayer παιχνίδια (ξέρετε, LoL, CoD, WoW, BF, CS και όλα αυτά). Το να είσαι τόσο διαφορετικός είναι από μόνο του είναι ένα πολύ ισχυρό πλεονέκτημα, καθώς τα περισσότερα παιχνίδια τείνουν να αντιγράφουν τις 2-3 τάσεις που κυριαρχούν στο Twitch αυτή τη στιγμή, με αποτέλεσμα δύο πράγματα: (α) να… Read more »

Angry Chased Show #1

      5 Comments on Angry Chased Show #1

Καλή μας αρχή κι από εδώ! Ξέρω ότι δεν σου αρέσει η έκφραση, αλλά καλή μας αρχή! Αρχίζει εδώ αυτή η “στήλη”, κάτι που είχαμε προαναγγείλει λίγες εκπομπές πιο πριν. Λίγες διευκρινίσεις πρώτα. Ο τίτλος επιλέχθηκε με βάση το δημοφιλές κανάλι στο YouTube σχετικά με παιχνίδια, του Joe Vargas, ονόματι “AngryJoeShow”. Δεν επιχειρείται καμία σύνδεση περιεχομένου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ή τις απόψεις του, ο τίτλος επιλέχθηκε σαν εσωτερικό αστείο, καθώς ο γράφων εκτιμά ιδιαίτερα την ειλικρίνεια, την ποιότητα περιεχομένου και το θάρρος του συγκεκριμένου δημιουργού όμως κάποιοι άλλοι όχι και τόσο. Συνδέεται λοιπόν με την ειλικρίνεια και το ότι… Read more »

Όταν ο πάτος δεν έχει όρια

Αν δεν το έχετε δει ακόμα, ο Παπαπαύλου βρήκε και μια επιπλέον απασχόληση: Ίσως μετά τις πολλαπλές αποτυχίες στον τομέα του gaming να βρήκε επιτέλους κάτι που του ταιριάζει και πιστεύω έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να το υποστηρίξει: (α) Του αρέσει το φαί, (β) δεν χρειάζεται πολύ μυαλό στο γράψιμο, αλλά ούτε και πολλά λόγια στην κριτική, (γ) δεν χρειάζεται «εθελοντές» να τρώνε στη θέση του. Ο Καρέτσος εδώ και καιρό βρήκε επίσης κάτι που του ταιριάζει και παρουσιάζει μηχανές αποτρίχωσης και πλυντήρια για τον Κοτσόβολο. Από την άλλη πλευρά του «Ατλαντικού», στο Gameworld προσπαθούν να το παίξουν επίκουροι… Read more »

GreekGamingSyndicate? ΠΩΤΣ ΓΚΕΝΕΝ;;;

Ωπ, τί γίνεται εδώ;  Συνδικάτα, χαμοί, πανικοί; Όπως είχαμε πει πριν το καλοκαίρι, θέλαμε να φτιάξουμε ένα domain το οποίο να είναι πιο γενικό για gaming και να μην παραπέμπει σε clan ή κάτι τέτοιο. Το όνομα το επιλέξαμε μεταξύ σοβαρού και αστείου, γιατί νομίζω συνδυάζουμε και τα δύο. Η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο site που είχαμε μπέρδευε λίγο με τον σκοπό του, αλλά σίγουρα εξελίχθηκε πολύ καλύτερα απ όσο περιμέναμε. Το παλαιό site θα παραμείνει online για να υπάρχει, απλά δεν θα ανανεώνεται με νέο περιεχόμενο. Οι λόγοι για τους οποίους επιλέξαμε να φτιάξουμε αυτό το νέο blog/… Read more »