Εδώ θα βρίσκετε όλες τις προηγούμενες εκπομπές μας και μπορείτε να τις κατεβάζετε σε μορφή MP3 (δεξί click και "save as") ή να τις ακούτε απευθείας από τον player.

Παρακάτω θα βρίσκονται πάντα οι 4 πιο πρόσφατες εκπομπές, έτσι ώστε να τις βρίσκετε με ένα click. Οι παλαιότερες βρίσκονται στις υπο-σελίδες του μενού. 

Επιπλέον μπορείτε να τις ακούτε και από το κανάλι μας στο YouTube

 

GGS Radio 60 - Παρασκευη 9 Δεκεμβρίου 2016:

Αλλάζουμε κάπως το στυλ των εβδομαδιαίων εκπομπών. Λέμε να κάνουμε πιο πολύ livestreams και να συζητάμε παράλληλα στο teamspeak. Στην συζήτηση συμμετέχουν οι gokkudbz, chased και Raziel και παίζουμε Gears of War 3 Campaign στο Insane και στο τέλος Halo CE στο Legendary.Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να την βρείτε εδώ: https://youtu.be/rXNDjqnIrfM

GGS Radio 59 - Παρασκευη 2 Δεκεμβρίου 2016:

Αρκετά θέματα και σήμερα. Σήμερα μιλάμε για το τελευταίο παραλήρημα του Σάββα στο Gameover.gr, σχετικά με τα user reviews του Dishonored 2 στο Steam, αλλά και τη χολή που έβγαλαν πάλι για τα online παιχνίδια. Να τους χαίρονται αυτοί που τους ακούνε, δεν πειράζει. Μιας που έτυχε να αναφερθούμε στα H1Z1 και στο νέο DLC του The Division, κάνουμε μια κουβέντα για τον perma-death μηχανισμό και το πώς αλλάζει ριζικά τη λογική πολλών παιχνιδιών. Μιλάμε επίσης για τα αποτυχημένα Game Awards του «doritoman» και το όλο εμπορο-πανηγύρι που στήθηκε εκεί. Τέλος μιλάμε για την αξία πολλών παιχνιδιών και το αν τα ολοκληρωμένα παιχνίδια (αυτά που διαθέτουν όλα τα Modes) είναι καλύτερες επιλογές για την τιμή τους από τα εξολοκλήρου single player παιχνίδια και αν θα έπρεπε αυτό να φαίνεται και στις βαθμολογίες. Στη συζήτηση συμμετέχουν οι: Raziel, Raysod, gokkuDBZ και Chased.

GGS Radio 58 - Παρασκευη 18 Νοεμβριου 2016:

Δεν βλέπετε λάθος, είναι πράγματι 5:30 ώρες εκπομπή. Ο Raysod επιστρέφει ύστερα από καιρό και έχουμε να συζητήσουμε πολλά όπως θα δείτε. Πρόκειται ουσιαστικά για διπλή εκπομπή, όπου στις πρώτες 2:30 ωρες συζητάμε σχετικά με βιντεοπαιχνίδια, ενώ στο τελευταίο μισό μιλάμε σχετικά με τα gaming sites. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή αυτή λέμε για το Project Scorpio, για το PS4 Pro και για το Nintendo Switch. Μετά μιλάμε Battlefield 1 και Call of Duty αλλά και γενικά για την ταχύτητα των FPS και ποιά πλεονεκτήματα/ μειονεκτήματα έχει αυτό. Μιλάμε επίσης για τις υποψηφιότητες των Game Awards 2016. Στο δεύτερο μέρος ο Raysod αναφέρεται συγκεκριμένα στο hacking του Gameover και τις ευθύνες τόσο του Καλλίφα αλλά και της εταιρείας, οι οποίοι έθεσαν σε κίνδυνο τα στοιχεία χιλιάδων χρηστών. Ακολουθεί επίσης και πολιτική συζήτηση και γενικότερες ...ανησυχίες. Στο Teamspeak συνολικά συμμετέχουν gokkudbz, gsmaggiore, raysod, chased, moonloop.

GGS Radio 57 - Παρασκευη 4 Νοεμβριου 2016:

Σήμερα μιλάμε κυρίως για το re-design του GameOver, το οποίο αναγκάστηκαν να κάνουν ύστερα από τις κατσαρόλες. Οπότε από την μεριά μας το Συνδικάτο τους εύχεται «καλή αρχή», γιατί έτσι γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, σωστά? Μετά συζητάμε για την απόφαση της Bethesda να μην στέλνει νωρίτερα τα review copies. Τέλος, κλείνουμε με σχολιασμό διαφόρων ειδήσεων της εβδομάδας και συνεχίζουμε τη κουβέντα παίζοντας State of Decay σε streaming (δείτε οπότε το κανάλι μας στο Twitch για το συγκεκριμένο).

GGS Radio 56 - Παρασκευη 26 Οκτωβριου 2016:

Κάνουμε livestream τα Halo 4 και Gears of War 4 στα 60fps και συζητάμε παράλληλα διάφορα θέματα της εκπομπής (όπως πάντα, με Teamspeak). Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να την βρείτε εδώ: https://youtu.be/rXNDjqnIrfM