Page 1

GOG Radio 20 - Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015:

Ξεκινάμε με τα ξεφτιλισμένα διαφημιστικά του Δημοσιογράφου Τεχνολογίας στον Κοτσόβολο για τις ΣΚΟΥΠΕΣ. Μετά πιάνουμε το Περιοδικό PC Master Race , δηλαδή τη νέα προσπάθεια αυτοπροβολής διαφόρων αποτυχημένων συντακτών μέσα από ένα δήθεν περιοδικό. Μετά μιλάμε για πειρατεία, για το γελοίο αυτοκόλλητο του ΠΑΟ στο Xbox One, το οποίο εντυπωσιάζει τις μύγες-δημοσιογράφους που περιφέρονται γύρω από τα σκατά που τους πετάνε οι εταιρείες. Μετά αναφερόμαστε στα click-bait άρθρα του Καμπάκη (δηλαδή του Lovesfool), ο οποίος φαίνεται πως ανακάλυψε το PC gaming στα 40-κάτι του. Τέλος κλείνουμε με σχολιασμό για τα ελληνικά sites. Και το πιο σημαντικό: ΒΓΗΚΕ Ο CHASED !!

GOG Radio 19 - Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015:

Ξεκινάμε με σχολιασμό για το enternity και ορισμένες γκάφες των συντακτών του, αλλά και ορισμένες αποκαλύψεις. Στην πορεία σχολιάζουμε τους «μάχιμους» αεριτζήδες-δημοσιογράφους τεχνολογίας και gaming στην Ελλάδα και μιλάμε για τις πολλαπλές αποτυχίες τους όλα αυτά τα χρόνια. Μετά πιάνουμε το απογοητευτικό Star Wars Battlefront και στη συνέχεια συζητάμε για τα ελληνικά καταστήματα. Για μία ακόμη φορά περιμένουμε με αγωνία την εκπομπή του Καρέτσου στον Κοτσόβολο, μπας και πάρουμε κανέναν αποχυμωτή της προκοπής. Γενικότερα χαμός, ίντριγκες, τα πάντα όλα...

GOG Radio 18 - Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015:

Ξεκινάμε με σχολιασμό για το enternity και όσα είπε ο Παπαπαύλου στην τελευταία εκπομπή, όπου για μια ακόμη φορά υποστήριξε τις γνωστές αλυσίδες καταστημάτων. Μετά συνεχίζουμε με το ping-pong που έχει γίνει ανάμεσα σε gameover και unboxholics, σχετικά με τις κατηγορίες Καρπά περί «πληρωμένων review». Συνεχίζουμε με Uncharted και Destiny και διάφορες συζητήσεις που είδα τις τελευταίες μέρες στο gameover. Συνεχίζουμε με τις αθλιότητες του Καρέτσου και τα ...τραπέζια του Καρπά lol και κλείνουμε με την πώληση της Havoc στην MS. Και φυσικά πολλά ακόμα...

GOG Radio 17 - Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015:

Ξεκινάμε με το hero μου στο lineage 2. Μετά πιάνουμε το θέμα της Nortec με όλους αυτούς τους αεριτζίδες που πέρασαν από εκεί μέσα (sephiroth, blackstorm και λοιπά). Συνεχίζουμε με διάφορες αποκαλύψεις για το enternity και για μια ακόμη φορά βλέπουμε το πώς φέρονται συντάκτες και αρχισυντάκτες του site στα μέλη τους που διαφωνούν, όπως για παράδειγμα στον commenter. Για τις φωτογραφίες την συγκεκριμένης υπόθεσης δείτε το chat log. Τέλος, κλείνουμε με σχολιασμό των ελληνικών site και ό,τι μας έκανε εντύπωση μέσα στην εβδομάδα.

GOG Radio 16 - Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015:

Ξεκινάμε με mountain bike, σχετικά με το event Sfakia Extreme Trails. Συνεχίζουμε με συζήτηση για τα Xbox One-PS4 και σχολιάζουμε διάφορες ειδήσεις της εβδομάδας. Παρατηρούμε το πόσο generic και πανομοιότυποι είναι πλέον οι χαρακτήρες των video games και πόσο ίδια καταλήγουν τελικά να είναι το ένα με το άλλο, λόγω των Marketing τμημάτων. Στη συνέχεια σχολιάζουμε τα ελληνικά sites και κάνουμε κάποιες αποκαλύψεις που σίγουρα ενδιαφέρουν τα Enternity, Gameover και Unboxholics. Τέλος, σχολιάζουμε και το εκλογικό αποτέλεσμα.

GOG Radio 15 - Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015:

Μιλάμε για Lineage 2 και επιχειρούμε μια σύγκριση με το Destiny. Λέμε επίσης για ταινίες που είδαμε, πολιτική και εκλογές. Τέλος, αποκαλύπτουμε ποιός συντάκτης του Enternity διατηρεί δεύτερο account το οποίο χρησιμοποιούσε για να προκαλεί χρήστες. ε? ε? ποιός άραγε?

GOG Radio 14 - Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015:

Επιστρέφουμε ύστερα από 2 μήνες. Συζητάμε για τα παιχνίδια που παίξαμε το καλοκαίρι, κάνουμε μια σύγκριση των theme park και sandbox ΜΜΟs, σχολιάζουμε τα ελληνικά gaming sites και μιλάμε για την πολιτικο-οικονομική κατάσταση στην ελλάδα.

Destiny Radio 13 - Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015:

Ξεκινάμε με τον τελευταίο ξεφτιλισμό των ξεφτιλισμένων στο ξεφτιλισμένο Enternity.gr, δηλαδή με το αποτυχημένο Review του Καλκάνη για το Destiny The House of Wolves, το οποίο αφαιρέθηκε ύστερα από δικές μου παρατηρήσεις. Ο καλκάνης δεν έπαιξε όσο θα έπρεπε το expansion και πολύ απλά ρεζιλεύτηκε -και με Links!. Συνεχίζουμε με την πολιτικο-οικονομική κατάσταση των τελευταίων ημερών και σας αποχαιρετάμε μέχρι τον Σεπτέμβριο όπου και θα συνεχίσουμε να τα χώνουμε ^_^

Destiny Radio 12 - Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015:

Κάνουμε κυρίως πολιτική συζήτηση σχετικά με το δημοψήφισμα. Να έχετε το θάρρος να ψηφίσετε «όχι» και μην επηρεάζεστε από την προπαγάνδα του κάθε φλώρου, της κάθε «καλκανόφατσας» και του κάθε Πορτοσάλτε στην τηλεόραση. Την επόμενη Πέμπτη θα κάνουμε και την τελευταία εκπομπή για το καλοκαίρι και μετά τα λέμε από Σεπτέμβριο.

Destiny Radio 11 - Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015:

Αποκαλύπτουμε τις νομικές ενέργειες που έχουν γίνει κατά του Enternity.gr, λόγω της παράνομης κίνησης της εταιρείας Παπαπαύλου και ΣΙΑ ΟΕ, σχετικά με την αφαίρεση της υπογραφής από τα τρία τελευταία κείμενά μου και την οικειοποίηση των πνευματικών δικαιωμάτων των έργων αυτών. Συγκεκριμένα, στο Enternity.gr έχει αποσταλεί εξώδικο με το οποίο αφαιρέθηκαν όλα τα κείμενά μου, επειδή δεν έδειξαν κανέναν σεβασμό για το δωρεάν έργο που προσέφερα στην ιστοσελίδα τους. Συνεχίζουμε με games και μιλάμε για το expansion του Destiny, το The Division, τα remasters που έρχονται, την κατάσταση με το Batmam, το Digital Foundry και πολλά ακόμα.

Destiny Radio 10 - Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015:

Συζητάμε συνολικά για την Ε3 που πέρασε και ειδικά για την παρουσίαση της Sony, της Nintendo, της Square Enix και του PC Master Race. Επίσης, ενημερώνουμε ότι στην επόμενη εκπομπή θα υπάρξει μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με το Enternity.

E3 2015 Special Episode 3: Ubisoft και Bethesda - Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015:

Στο τρίτο μέρος της συζήτησης, αναλύουμε όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση της Ubisoft  και επιπλέον σχολιάζουμε και την παρουσίαση της Bethesda μια μέρα πριν.

E3 2015 Special Episode 2: Electronic Arts - Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015:

Συζητάμε όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση τύπου της EA. Η εκπομπή γράφτηκε αμέσως μετά το τέλος της παρουσίασης.

E3 2015 Special Episode 1: Microsoft - Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015:

Στην πρώτη special εκπομπή για την Ε3 2015, συζητάμε αποκλειστικά όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση της Microsoft.  Η συζήτηση που κάνουμε γράφτηκε βράδυ δευτέρας, αμέσως μετά το τέλος της παρουσίασης. 

Destiny Radio 9 - Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015:

Ξεκινάμε τη συζήτηση με διάφορες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει για το περιστατικό του Amiga500 και το facebook του Ντάκου και για τον ύπουλο τρόπο που αποδεικνύεται ότι του φέρθηκαν πολλοί συντάκτες και ο αρχισυντάκτης του enternity. Συνεχίζουμε με θετικά σχόλια για το μεγάλο review του Σάββα στο GameOver για το The Witcher 3. Μιλάμε για τις «μεγάλες» ανακοινώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και συνεχίζουμε με σχολιασμό για όλα τα παιχνίδια που θα δούμε στην E3 2015. Επίσης, ενημερώνουμε ότι η επόμενη εκπομπή μας θα γίνει τη Δευτέρα, αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου της Microsoft και θα είναι special Ε3 εκπομπή.

Destiny Radio 8 - Παρασκευή 29 Μαΐου 2015:

Ξεκινάμε με τα της εκπομπής, σχολιάζουμε το άθλιο review του enternity για το Wolfenstein The Old Blood, την φήμη που άκουσε ο Καλλίφας για το Xbox One και μιλάμε για τον χαμό που έχει γίνει με τα fanboys-συντάκτες του enternity για το ντροπιαστικό review του Witcher 3. Λέμε κάποια πράγματα για την Ε3 και τα παιχνίδια που έρχονται και σχολιάζουμε την κρίση που περνάει κυρίως το console gaming. Απομυθοποιούμε επίσης το αρνητικό κλίμα που υπάρχει γύρω από τα παιχνίδια-υπηρεσίες και μιλάμε για DayZ, The Division, Destiny και πολλά ακόμη. (ο ήχος του raysod δεν είναι και πολύ καλός γενικά, αλλά διορθώνεται κάπως μετά το πρώτο μισάωρο)

Destiny Radio 7 - Παρασκευή 22 Μαΐου 2015:

Συζητάμε για το κλείσιμο της εκπομπής του Καρέτσου, το φιάσκο με το review του Witcher 3 στο enternity και την εικόνα απαξίωσης που βγάζει προς τα έξω το site. Λέμε ορισμένες αλήθειες για το Witcher 3 και συζητάμε για τα νέα remasters που έρχονται, τα 3 νέα rally games που έρχονται το φθινόπωρο και το δεύτερο expansion του Destiny, το House of Wolves.

Destiny Radio 6 - Παρασκευή 15 Μαΐου 2015:

Συζητάμε για τον χειρισμό του Project CARS, το single player gaming και τον ρόλο του multiplayer gaming, τις νέες νόρμες στο gaming και πώς καθιερώθηκαν, βλέπουμε σημαντικές ειδήσεις της εβδομάδας και, όπως πάντα, σχολιάζουμε τα διάφορα site ελλήνων ...διαφημιστών!

Destiny Radio 5 - Παρασκευή 8 Μαΐου 2015:

Συζητάμε για το PVE μέρος του δεύτερου expansion του Destiny (Prisons of Elders), την Konami, την Nintendo, το PS4, την κυκλοφορία του Project CARS και πολλά ακόμη. 
(ο ήχος αυτής της εκπομπής δεν είναι και ο καλύτερος, επειδή έπρεπε να βάλουμε το μικρόφωνο κάπως πιο μακριά και πιάνει πολλές ανακλάσεις του χώρου)

Destiny Radio 4 - Παρασκευή 1η Μαΐου 2015:

Ξεκινάμε με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το enternity και συνεχίζουμε με Destiny, Konami, Project Cars, State of Decay, Fable Legends και πολλά ακόμη...

​​Destiny Radio 3 - Παρασκευή 24 Απριλίου 2015:

Συζητάμε για το πρόσφατο stream της Bungie σχετικά με το δεύτερο expansion του Destiny. O Raysod παρουσιάζει νούμερα σχετικά με το gaming στην Αμερική και όπως πάντα, σχολιάζουμε τα ελληνικά gaming sites.

Destiny Radio 2 - Παρασκευή 17 Απριλίου 2015:

Συζητάμε για τα ελληνικά gaming sites, το Destiny, το Project Cars, την πορεία του Xbox One και πολλά ακόμη...

Destiny Radio 1 - Πέμπτη 9 Απριλίου 2015:

Τα μέλη της clan συζητούν για τα ελληνικά gaming sites, το Dragon Age, το Deus Ex, Splatoon, το Nintendo NX και άλλα...