Παρακάτω θα βρίσκετε τις εκπομπές “The Panel”, οι οποίες γίνονται με αυτό το νέο στυλ παρουσίασης. Κάποιες μπορεί να είναι από ζωντανές παρουσιάσεις και κάποιες όχι. Όλες οι εκπομπές θα ανεβαίνουν κάθε φορά και στο YouTube και στην συνέχεια θα μπαίνουν και εδώ.


 

The Panel #8 – Σχολιάζουμε ζωντανά το σημερινό Nintendo Direct

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 20 Στο σημερινό «The Panel» παρακολουθούμε ζωντανά το Nintendo Direct και σχολιάζουμε όλοι μαζί στο Discord. Ε, πάλι τα γνωστά για τη Nintendo. Για άλλη μια φορά παιχνίδια και πολύχρωμα κουκλάκια για τον σύγχρονο beta male καταναλωτή και τις liberal feminazi.


 

The Panel #7 – Σχολιάζουμε ζωντανά τη παρουσίαση της Microsoft στην GamesCom

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017: Τα “The Panel” επιστρεφουν. Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε ζωντανά την παρουσίαση της Microsoft στην GamesCom. Πρόκειται ουσιαστικά για το μνημόσυνο του Xbox μετά την τελευταία Ε3.


 

The Panel #6 – Συζήτηση για την E3 (Nintendo, Sony και όλα τα υπόλοιπα)

Μέρος 1ο:

Μέρος 2ο:

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017: Στην δεύτερη εκπομπή μας κατά τη διάρκεια της E3 μιλάμε κυρίως για την παρουσίαση της Sony και της Nintendo, αλλά και συνολικά για όλα όσα είδαμε μέχρι τώρα. Το καλύτερο κομμάτι της κουβέντας θα το ακούσετε στο 2ο μέρος.


 

The Panel #5 – Συζήτηση για την E3 (Microsoft, Ubisoft, EA, PC Show και άλλα)

Μέρος 1ο:

Μέρος 2ο:

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017: Μιλάμε για τις ανακοινώσεις των Microsoft, EA, Ubisoft, το PC gaming show και γενικότερα για όλα όσα είδαμε μέχρι τώρα στην Ε3.


 

The Panel #4 – Nintendo, Resident Evil, Destiny 2 και …flat earth?

Μέρος 1ο:

Μέρος 2ο:

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017: Είναι η Γη επίπεδη? Ποιοί είναι οι «creators»? Τί λένε για όλα αυτά οι «Ελλήν»? Στο σημερινό The Panel ετοιμαστείτε να ακούσετε πολλές συνομωσίες. Επίσης μιλάμε για Far Cry 5, για τη σειρά Resident Evil συνολικά, για κάποιες ειδήσεις σχετικές με Destiny 2, για τα παιχνίδια και τα περιφερειακά του Nintendo Switch, για Microsoft Scorpio και άλλα.


 

The Panel #3 – Μιλάμε κυρίως για Destiny 2, αλλά και για άλλα θέματα

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017: Σήμερα μιλήσαμε αρκετή ώρα για την χθεσινή παρουσίαση του Destiny 2. αναλύσαμε όλους τους τομείς που έδειξαν, όπως το Campaign, το open world μέρος, τα strikes, τις clans και το νέο σύστημα εύρεσης παικτών, το PvP μέρος, τα raids και γενικά μιλήσαμε πολύ για τη σειρά. Στη συνέχεια μιλήσαμε επίσης για Nintendo, για Scorpio, για το δημογραφικό των Xbox και για διάφορες άλλες ειδήσεις.


 

The Panel #2 – Συζήτηση για Nintendo, πωλήσεις, MS Scorpio, RE7, INTEL & AMD και άλλα…

Μέρος 1ο:

Μέρος 2ο:

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017: Η σημερινή εκπομπή σώθηκε σε 2 μέρη λόγο προβλημάτων πάλι με errors της κάρτας γραφικών. Το πρώτο μέρος έχει 3 ενωμένα κομμάτια αλλά η κυρίως συζήτηση έγινε στο 2ο μέρος που είναι και το μεγαλύτερο. Μιλήσαμε για πολλά θέματα, όπως για το ιαπωνικό development, για INTEL & AMD, για τις πωλήσεις του Resident Evil 7, για την Nintendo με το Switch και το 2DS XL, για το Xbox Scorpio, για πωλήσεις και μετρήσεις επάνω στο gaming, για την E3 2017 και πολλά ακόμα. Επόμενο The Panel την παρασκευή 19 Μάιου, κυρίως με Destiny 2.


 

The Panel #1 – Η πρώτη δοκιμαστική εκπομπή μας

Παρασκευή 5 Μαίου 2017: Αλλάζουμε τελείως την παρουσίαση των εκπομπών της παρασκευής. Το νέο όνομα είναι «The Panel» και όπως θα δείτε, θέλουμε να συνδυάζει εικόνα και ήχο με αυτόν τον τρόπο. Αυτή η πρώτη εκπομπή ήταν πιο πολύ δοκιμαστική, ώστε να συνηθίσω και εγώ την διαδικασία, αλλά από τις επόμενες θα είμαστε πιο οργανωμένοι. Ορισμένα από τα θέματα που αναφέρθηκαν είναι: Nintendo 2DS XL, Scorpio, Destiny 2, Overwatch, πωλήσεις και άλλα..