Σε αυτή την σελίδα θα αποθηκεύουμε όσα βίντεο και Livestreams κάνουμε στο μέλλον και θεωρούμε σημαντικά. Περισσότερα Livestreams θα αποθηκεύουμε στα highlights του Twitch μας αλλά κυρίως στο YouTube κανάλι μας.


Livestreams #30 με 35 – PUBG

Πέντε βίντεο από την πρόσφατη καριέρα της squad του GGS στο PUBG:

Livestream# 30 – https://youtu.be/lZx3Qeo4a1c

Livestream# 31 – https://youtu.be/DzTWI3e4v6s

Livestream# 32 – https://youtu.be/T_9DIxsT_4E

Livestream# 33 – https://youtu.be/2AXXPGigYr4

Livestream# 34 – https://youtu.be/LSVJrXdh_0E

Livestream# 35 – https://youtu.be/0aDdFcex8rg


 

Livestream #29 – Μια μεγάλη καριέρα ξεκινάει στο PUBG!

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017: Μόλις αγόρασα το Battlegrounds και ξεκινάμε καριέρα με MoonLoop. Θα ακολουθήσουν και άλλα streams με Battlegrounds εννοείται.


 

Livestream #28 – Σχεδόν 4ώρες συζήτηση για gaming!

 

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017: Σε αυτό το livestream μαζευτήκαμε στο Discord και μιλήσαμε περίπου 4 ώρες για διάφορα gaming θέματα, όσο έπαιζα FF14. Σε αντίθεση με το gameover.gr που δεν μπορούν να συζητήσουν πλέον ούτε μισή ώρα. Το σακί από δίπλα συνεχίζει να δείχνει σε κάθε stream τη γυναικομαστία του και χαίρεται κιόλας επειδή του το ζητάνε. Έλεος.


 

Livestream #27 – Destiny 2 PC MASTER RACE Beta Gameplay

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017: Το livestreaming μας από την Beta του Destiny 2. Ουσιαστικά παίξαμε το ένα strike και μετά PvP.


 

Livestream #26 – Συνδέουμε Online το GameCube το 2017 και παίζουμε PSO για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017: Για πρώτη φορά θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε πως συνδέεται online –ακόμα και σήμερα- το GameCube και πως μπορείτε να παίξετε Phantasy Star Online κανονικότατα, μέσω ενός ιδιωτικού server. Το link για τον server είναι αυτό: http://www.schtserv.com/

Χρησιμοποιούμε επίσης τον broadband adapter για το GC, αλλά και το πληκτρολόγιό του. Το GC το έχουμε συνδέσει στο Xbox One και στη συνέχεια το Xbox στο PC. Πρέπει να είναι για πρώτη φορά που κάποιος στην ελλάδα κάνει stream κάτι τέτοιο. Οπότε το είδατε πρώτοι εδώ, στο μεγαλύτερο ελληνικό gaming site lol.

Χωρίς πλάκα, πραγματικά αξίζει να δείτε πόσο μπροστά ήταν εκείνη την εποχή η Sega και πόσο καλά στέκεται ακόμα –σε τεχνολογία και διασκέδαση- το συγκεκριμένο παιχνίδι.


 

Livestream #25 – Παίζουμε διάφορα σημαντικά παιχνίδια του PS3!

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017: Σε αυτό το livestream παίζουμε ορισμένα από τα πρώτα παιχνίδια του PS3 για να δούμε πως στέκεται η κονσόλα το 2017. Υπάρχει επίσης συζήτηση μέσα από το Discord μας.


 

Livestream #24 – Ευχαριστουμε για τα donate και τα καπνογόνα σας!

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017: Είπαμε, το GGS είναι ιδέα. Να ευχαριστήσουμε τα χιλιάδες πρόβατα για τα donate τους! Πραγματικά η υποστήριξή σας είναι συγκινητική! Μόνο σε εμάς θα ακούσετε για level design! Μην ξεχνάτε επίσης να φαρμαρετε πόντους στο site μας σαν θύματα που είστε και να κάνετε παντού like, share, subscribe, donate και όλα αυτά τα κοινωνικά.


 

Livestream #23 – Πάλι ίντριγκες;;;

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017: Επιστρέψαμε με την πρώτη εκπομπή ύστερα από το Πάσχα. Σήμερα είχαμε να μιλήσουμε για το περιστατικό με τον διαγωνισμό του Λιάσκου σε ένα ελληνικό youtube κανάλι, ενώ στο τέλος έγινε πάλι η καλύτερη συζήτηση, δηλαδή ανοικτή κουβέντα σχετικά με enternity, συντάκτες, εθελοντές, τα bans στο gameover και γενικότερα όλες αυτές οι χαζομάρες των ελληνικών gaming site. Ξέρετε εσείς…


 

Livestream #22 – Έκτακτο livestream και συζήτηση και σημερα:

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017: Άλλο ένα έκτακτο stream. Αυτή τη φορά ο GPRX παίζει Counterstike: GO όσο οι υπόλοιποι συζητάνε στο Discord.


 

Livestream #21 – Έκτακτο podcast από Raziel:

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017: Έκτακτο livestream αυτή τη φορά, το οποίο είναι πιο πολύ podcast. Δοκίμασε ο Raziel αυτή τη φορά να κάνει την εκπομπή από το PC του και μαζευτήκαμε όλοι στο Discord. Συνολικά μιλάνε κάπου 10-12 άτομα και αναφερόμαστε σε όλα τα θέματα. Έπρεπε να βλέπατε και το chat στο discord γιατί είχε πολύ πλάκα.


 

Livestream #20 – Xbox Scorpio και άλλα…

Μέρος 1ο:

Μέρος 2ο:

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017: Σήμερα μιλήσαμε κυρίως για τις ανακοινώσεις των specs του Xbox Scorpio. Μιλήσαμε βέβαια και για άλλα θέματα, όπως mass effect, dark souls, zelda, και άλλα.


 

Livestream #19 – Κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά και gaming θέματα:

Μέρος 1ο:

Μέρος 2ο:

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017: Σήμερα υπήρχε ένα πρόβλημα στο site, λόγω κάποιου plugin, και δεν ξέραμε αν θα κάνουμε εκπομπή. Ξεκινήσαμε κάπως αργά αλλά τελικά μαζευτήκαμε όλοι πάλι στο Discord. Τα θέματα της συζήτησης αυτή τη φορά ήταν περισσότερο κοινωνικά και οικονομικά, αλλά στο δεύτερο μέρος είπαμε και για παιχνίδια. Είπαμε επίσης για το δράμα του gameover.gr με το νέο Mass Effect, για Destiny 2 και άλλα. Στο stream έπαιζα μόνο Final Fantasy 14.


 

Livestream #18 – Πάνω από 6 ώρες συζήτηση!

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017: Πάνω από 6 ώρες συζήτηση και αυτή τη φορά. Για πρώτη φορά χρησιμοποιήσαμε το Discord για voice chat και είμαστε κάπου 7-8 άτομα στη συζήτηση. Δεν θα αναφέρω ποιοί για να μην ξεχάσω κανέναν. Μιλάμε για όλα τα θέματα, για gameover.gr και το κλάμα που ρίχνουν με το Mass Effect Andromeda, μέχρι πολιτική, οικονομία και ό,τι άλλο προκύψει.


 

Livestream #17 – Πάνω από 5 ώρες συζήτηση και gameplay:

Μέρος 1ο:

Μέρος 2ο:

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017: Πάνω από 5 ώρες εκπομπή και αυτή τη φορά. Μιλάμε για πολλά θέματα, όπως για Nintendo και Switch (για μια ακόμη φορά), για Zelda, για Microsoft και Sony, για Feminazi (lol), για gameover.gr και τις γραμμές που περνάνε στα πρόβατά τους και πολλά ακόμα. Στο Teamspeak συμμετέχουν πολλά άτομα και ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιον: Raziel, Chased, CenoDex, HarvesterGR, Winters, BewareOf και εγώ. Στο πρώτο μέρος παίζω Final Fantasy XIV, αλλά λόγω ενός προβλήματος στον ήχο έπρεπε να ξαναξεκινήσω το stream και γι’ αυτό βγήκε σε 2 μέρη. Έτσι, στο δεύτερο μέρος παίζουμε μόνο Halo 5 μαζί με τους Cenodex και HarvesterGR.


 

Livestream #16 – 6ωρη συζήτηση για τα πάντα!

Μέρος 1ο:

Μέρος 2ο:

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017: Σχεδόν 6 ώρες stream αυτήν τη φορά. Λόγω ενός error που έβγαλε το OBS, το stream κόπηκε σε 2 μέρη (ένα μέρος περίπου 40 λεπτών και άλλο ένα μεγάλο μέρος 5 ωρών) και θα τα βρείτε ως δύο ξεχωριστά βίντεο. Στο Teamspeak συμμετέχουν πολλά άτομα αυτή τη φορά (7 αν θυμάμαι καλά) και μπορώ να πω ότι πιάσαμε πολλά θέματα. Από Nintendo και Switch, μέχρι Microsoft και Scorpio, ενώ σχολιάζουμε και διάφορα στραβά για τα gameover.gr, gameworld.gr, Enternity και Unboxholics. Επίσης μιλάμε για το Zelda Breath of the Wild, για Halo 5, για άλλες αποκλειστικότητες των κονσολών, ενώ πιάνουμε και οικονομικά/ εργασιακά θέματα. Αυτή τη φορά παίζω final Fantasy XIV (στην αρχή στο PC και μετά άλλαξα στην έκδοση για PS4).


 

Livestream #15 – Nintendo Switch και άλλα..

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017: Τεράστια εκπομπή και σήμερα. Μιλάμε κυρίως για Nintendo Switch, αλλά και για την κάλυψή του από τα ελληνικά gaming sites. Συζητάμε επίσης για Zelda, για το Xbox Game pass, για τους Ryzen και για αρκετά ακόμα θέματα. Από παιχνίδια βάζω κυρίως RE Revelations 2 και Halo 5. Στο Teamspeak συμμετέχουν οι: Raysod, Raziel, Chased και gokkuDBZ. 


 

Livestream #14 – Συζήτηση και videogames:

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου: Σήμερα μιλάμε για τα review των For Honor και Horizon στα ελληνικά gaming site, για το νέο παιδομάζωμα των Unboxholics, για τις προσπάθειες του Καλλίφα με τα livestreams, για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της CD Media που γράφει όλη μέρα στο Ninty.gr και, τέλος, μιλάμε για Ryzen και Scorpio. Το stream κόπηκε απότομα λόγω προβλημάτων της γραμμής μου.


 

Livestream #13 – Black Desert και συζήτηση στο Teamspeak:

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017: Συζητάμε κυρίως για Nintendo και Switch, για τα ελληνικά gaming sites (κυρίως gameover), για Black Desert και διάφορα άλλα θέματα. Στο teamspeak είναι οι: gokkuDBZ, chased και Raziel.


 

Livestream #12 – Συζήτηση & gameplay με διάφορα παιχνίδια:

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017: Πολλά θέματα και σήμερα. Από Nintendo Switch, μέχρι gameover.gr και πολλά ακόμα που δεν θυμάμαι (λολ). Από παιχνίδια βάζω Gears 4, Burnout Paradise, RE Revelations 2 και Halo MCC.